I aquest cap de setmana, torna el 48h Open House

Per quart any consecutiu, Barcelona viurà aquest cap de setmana el 48h Open House, Festival d'Arquitectura. El certamen, que va començar el 1992 a Londres i s'ha estès a poc a poc a altres ciutats com ara Nova York, Dublín, Galway i Tel Aviv, programa un parell de jornades de portes obertes a 150 edificis emblemàtics de la ciutat. Aquest any, a més, s'ha convidat a afegir-s'hi a Santa Coloma de Gramenet, que obre les portes de l'antic recinte de la Clínica Mental, entre d'altres propostes.

L'Open House programa visites al matí i a la tarda de dissabte i diumenge
Des d'aquest dissabte al matí i fins a demà diumenge al vespre, es podran visitar de franc edificis emblemàtics de tot Barcelona, com ara l'Arc de Triomf, el Cercle del Liceu, l'Ateneu Barcelonès, el Círculo Ecuestre, la Casa Àsia, l'Ajuntament de Barcelona, el Mercat del Born i el de Santa Caterina o la nova seu de la Filmoteca de Catalunya. En total, edificis de tots els districtes de la ciutat, d'ús públic i privat i de diferents estils arquitectònics. En podeu consultar el menú i els horaris de visita de tots els edificis al web del certamen.


Els visitants dels edificis podran participar en 2 concursos de fotografies fetes en qualsevol de les cases. Un d'ells, per a usuaris d'Instagram, amb la temàtica "Els interiors de Barcelona", i l'altre, l'Open Foto Premi Josep Llobet, que s'obre a fotografies que captin perspectives generals o detalls de qualsevol dels edificis. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La Garriga modernista

Taller Masriera

Camprodon, el Modernisme del Pirineu